Bicikli i biciklistička oprema FORCE

KCK Cyklosport-Mode je tvrtka osnovana 1991. godine, čija je djelatnost trgovina na veliko i malo. Sa radom je započela u iznamljenom prostoru, dok je trenutno, nakon kontinuiranog unaprijeđenja, u vlasništvu vlastitog skladišta, a osim bicikala, bavi se prodajom
vlastite biciklističke opreme Force. Tvrtka za cilj ima u potpunosti zadovoljiti svoje klijente, stoga je usluga tvrtke svake godine sve bolja, dok je proizvoda sve više.

Središnji ured i skladište nalaze se u Zlinu na istoku Češke Republike, no tijekom svog
postojanja tvrtka je izgradila ime koje je poznato, kako u Češkoj, tako i izvan nje, točnije u Njemačkoj, Austriji, Poljskoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Francuskoj, Italiji i brojnim drugim zemljama. Njihovo skladište opremljeno je suvremenom tehnologijom, što pomaže zaposlenicima da transportiraju robu u što kraćem roku.

Force je registrirani zaštitni znak tvrtke, koja se usredotočila na proizvodnju biciklističke opreme sa svojim brendom Force. Novi brend je u samom početku izgradnje stekao jaku poziciju među konkurentima, čime marka Force postaje sve popularnija.

Njihov cilj je pružiti klijentima kvalitetnu robu uz pristupačnu cijenu, s kojom će korisnici biti zadovoljni. Trenutno proizvodi oko 2000 proizvoda, među kojima su biciklistička oprema, dijelovi i odjeća.