Blog Post

BIMEP 2015.

Međimurski savez sportske rekreacije „Sport za sve“, povodom obilježavanja Dana Međimurske županije, Međunarodnog dana zdravlja i Dana planeta Zemlje, organizira tradicionalnu sportsko-rekreativnu manifestaciju pod nazivom „Biciklima međimurskim putevima – BIMEP 2015“.

Punktovi će se i ove godine nalaziti u Donjem Kraljevcu, Svetoj Mariji, Donjoj Dubravi, Kotoribi, Prelogu, Orehovici, Čakovcu, Pušćinama, Macincu, Gornjem Mihaljevcu, Lopatincu, Štrigovi, Svetom Martinu na Muri, Murskom Središću, Domašincu i Podturnu (punktovi će se u nabrojenim mjestima nalaziti u središtu mjesta, uz glavne prometnice). Na svakom punktu se dobiva pečat kao dokaz da se prošla određena dionica.

U nedjelju 19.travnja, s početkom u 9 i završetkom u 18 sati, možete se priključiti u vožnju na bilo kojem punktu i u bilo koje vrijeme.

Pozvani su svi koji posjeduju ljubimca na dva kotača. Povedite svoju obitelj, prijatelje ili razred! Prođite određenu rutu prema svojim fizičkim mogućnostima i budite dio najveće biciklističke manifestacije u Međimurju.

Očekuje se više od 2000 sudionika iz Međimurja i okolnih županija. Svaki sudionik dobiva prigodnu diplomu s ucrtanom trasom kretanja, nakon što ispuni prijavnicu s kojom se potvrđuje suglasnost o učestvovanju na vlastitu odgovornost. Napomena: za osobe mlađe od 14 godina pristupnicu potpisuje roditelj. Uključivanje na BIMEP se naplaćuje u iznosu od 5 kuna.

Manifestacija BIMEP želi ljude potaknuti na tjelesnu aktivnost s ciljem da im osigura zdrav i kvalitetan život.

BIMEP se ne odgađa, održava se i u slučaju lošeg vremena.

 

SVIM SUDIONICIMA BIMEP-a TRGOVINA “BECIKLIN” DAJE POPUST OD 25% NA SVE MODELE KACIGA!

Povezani postovi

HUSQUARNA ADRIA BIKE MARATON

Posebna je vibra ovog vikenda bila na Plitvicama. Korenica je od ranog jutra vrvila

Lastin uspon Ivanščica

U organizaciji Biciklistički klub Lastavica iz Zlatara u subotu, 16. svibnja 2015. godine održao se